ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

Λέσχη Bilderberg - WEF-DAVOS-ΣΤΟΕΣ ΟΛΑ 1 : «Χειραγωγοί και Μαριονέτες» Τότε και Σήμερα

 

Η Λέσχη των χειραγωγών του κόσμου είναι οργανωμένη κατά το αξεπέραστο ολοκληρωτικό μοντέλο της μασονικής, ναζιστικής και κομμουνιστικής οργάνωσης, που της επιτρέπει να αυτο-αναπαράγεται διαρκώς, να αποφασίζει για τα σημαντικότερα ζητήματα του πλανήτη και να μη λογοδοτεί ποτέ και σε κανένα.


ΛΕΣΧΗ ΡΩΜΗΣ [«Χειραγωγοί και Μαριονέτες» Τότε και Σήμερα] βίντεο
                           FB_βίντεο:https://www.facebook.com/watch/?v=1716323215375470

Λέσχη Bilderberg (2008) : «Χειραγωγοί και Μαριονέτες». Λίστα ετήσιων συνδιασκέψεων και οι Ελληνικές συμμετοχές (1954-2008)
Λέσχη Bilderberg (2008) : «Χειραγωγοί και Μαριονέτες». Λίστα ετήσιων συνδιασκέψεων και οι Ελληνικές συμμετοχές (1954-2008)

Λέσχη Bilderberg (2008) : «Χειραγωγοί και Μαριονέτες». Λίστα ετήσιων συνδιασκέψεων και οι Ελληνικές συμμετοχές (1954-2008)

Σκοπός της Bilderberg είναι να συντονίζει τις δράσεις των κατόχων της οικονομικής ισχύος στη Β. Αμερική και την Ευρώπη, με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται αφενός ο κοινός στόχος τους (δηλαδή, η εδραίωση των συμφερόντων τους και ο έλεγχος των πληθυσμών) και, αφετέρου,  η εναρμόνιση της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής κάθε χώρας με τους σχεδιασμούς του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) των ΗΠΑ.

Συνωμοτική κλίκα

Η Λέσχη Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν».

The Times, London, 12/7/1977

 

Bilderberg 2008

Προφυλαγμένη από κάθε δημοσιότητα και υπό αυστηρά μέτρα ασφάλειας συνήλθε η ετήσια συνέλευση των «χειραγωγών του κόσμου» της Λέσχης Bilderberg στις 5-8 Ιουνίου 2008 στο πολυτελέστατο ξενοδοχείο Westfields Marriott στο Chantilly της Βιρτζίνια, κοντά στο διεθνές αεροδρόμιο Ντάλες της Ουάσιγκτον.

Από ελληνικής πλευράς προσκεκλημένοι ήταν

• Ο Γεώργιος ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ, υπουργός οικονομίας της ΝΔ, για τέταρτη φορά (2005, 2006, 2007, 2008)

• Η Άννα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και τέως Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τέταρτη φορά (2004, 2005, 2007, 2008)

• Ο Αλέξης ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ, δημοσιογράφος της εφημερίδας «Καθημερινή» για δεύτερη φορά (2002, 2008)

• Ο Δημήτρης ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ, πρόεδρος της εταιρείας «Τιτάν».

• Ο Θωμάς ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ, πρόεδρος της εταιρείας V + O Communication

Ιστορία και δομή

Η Λέσχη Bilderberg (Μπίλντερμπεργκ), είναι ένα οργανωτικό τμήμα της Καπιταλιστικής Διεθνούς και λειτουργεί ως κλειστό «διευθυντήριο» με στόχο την ενοποίηση των καπιταλιστικών πολιτικών στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη.

Ιδρύθηκε το 1954 με πρωτοβουλία των παραγόντων που συγκροτούν τον εσώτατο πυρήνα του αμερικανικού καπιταλισμού, με τη συμμετοχή εκπροσώπων από τη Β. Αμερική και την Ευρώπη, από το χώρο του κατεστημένου στο πεδίο της οικονομίας, της πολιτικής, των ακαδημαϊκών οργανισμών, της στρατιωτικής ισχύος και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Η Λέσχη πήρε το όνομά της από το ομώνυμο ολλανδικό ξενοδοχείο Bilderberg όπου έγινε η πρώτη σύνοδός της το 1954, την οποία συγκάλεσε ο πρίγκιπας Βερνάρδος της Ολλανδίας (ένα «γαλαζοαίματο» παράσιτο με ναζιστικό παρελθόν, που βρέθηκε στην κορυφή της κλίμακας των εξαγορασθέντων από την εταιρεία Lokheed, όταν αποκαλύφθηκε το ομώνυμο διεθνές σκάνδαλο διαφθοράς).

Οι χειραγωγοί (τα μέλη του εσωτερικού κύκλου της οργάνωσης) και οι μαριονέτες (οι εκάστοτε προσκεκλημένοι), ένα σύνολο από περίπου 130 άτομα με επιρροή στο πεδίο της οικονομίας, των ΜΜΕ και της πολιτικής, συνέρχονται μια φορά το χρόνο σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Ευρώπη και μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια, στις ΗΠΑ ή τον Καναδά.

Η Λέσχη διατηρεί ένα γραφείο στην πόλη Leiden της Ολλανδίας.

1. ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η Λέσχη των χειραγωγών του κόσμου είναι οργανωμένη κατά το αξεπέραστο ολοκληρωτικό μοντέλο της μασονικής, ναζιστικής και κομμουνιστικής οργάνωσης, που της επιτρέπει να αυτο-αναπαράγεται διαρκώς, να αποφασίζει για τα σημαντικότερα ζητήματα του πλανήτη και να μη λογοδοτεί ποτέ και σε κανένα.

Σύμφωνα με το «Πληροφοριακό Δελτίο» της Bilderberg του 2002 (που διατίθεται από το Γραφείο της στο Leiden της Ολλανδίας), η «Λέσχη» είναι οργανωμένη πυραμιδικά σε τρία επίπεδα, με τρόπο ώστε όλη η εξουσία να εκπορεύεται από και να επικεντρώνεται στην κορυφή της πυραμίδας:

1) Επίπεδο πρώτο:

Στην κορυφή της οργανωτικής πυραμίδας βρίσκεται η Συμβουλευτική Επιτροπή ή «Εσωτερικός Κύκλος» (που αντιστοιχεί με το «Πολιτικό Γραφείο» των Κομμουνιστικών Κομμάτων). Αποτελείται από τους αυτοδιορισμένους εκπροσώπους ορισμένων οικονομικών αυτοκρατοριών, από τους οποίους επιλέγονται τα μέλη του δεύτερου οργανωτικού επιπέδου (της Διοικητικής ή Διαχειριστικής Επιτροπής ή «Εξωτερικού Κύκλου»). Το 2002, ο Εσωτερικός Κύκλος απαρτίζονταν από τους:

Giovanni AgnelliΙΤΑΛΙΑ
Eric Roll of IpsdenΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟ
David RockefellerΗΠΑ
Otto Wolff von AmerongenΓΕΡΜΑΝΙΑ

2) Επίπεδο δεύτερο:

Αμέσως μετά, βρίσκεται η Διοικητική ή Διαχειριστική Επιτροπή ή «Εξωτερικός Κύκλος» (που αντιστοιχεί με την «Κεντρική Επιτροπή» των Κομμουνιστικών Κομμάτων). Τα μέλη της επιλέγονται από τον «Εσωτερικό Κύκλο». Το 2002, τα μέλη της «Διαχειριστικής Επιτροπής» ανέρχονταν σε 35 (στα οποία περιλαμβάνονται και τα 4 μέλη της «Συμβουλευτικής Επιτροπής») και προέρχονταν από τις εξής χώρες:

ΗΠΑ 8Αυστρία1Καναδάς1
Γερμανία 4Βέλγιο1Νορβηγία1
Ην. Βασ 3Δανία1Ολλανδία1
Ιταλία 3ΕΛΛΑΔΑ1Πορτογαλία1
Γαλλία 2Ιρλανδία1Σουηδία1
Ελβετία 2Ισπανία1Τουρκία1
Φινλανδία1

Οι μόνοι Έλληνες που συμμετείχαν στη «Διαχειριστική Επιτροπή» της Bilderberg είναι οι: Κώστας Καρράς, πρόεδρος της εταιρείας Πόρτο Καρράς, και Γεώργιος Δαβίδ, πρόεδρος της εταιρείας Coca-Cola.

3) Επίπεδο τρίτο:

Στη βάση της οργανωτικής κλίμακας βρίσκονται οι «Προσκαλεσμένοι» στις ετήσιες συνόδους της Λέσχης, οι οποίοι επιλέγονται από την «Διαχειριστική Επιτροπή», ανάλογα με τις σκοπιμότητες που πρέπει να εξυπηρετηθούν σε κάθε χρονική στιγμή σε διάφορες χώρες. Οι «προσκαλεσμένοι» (που αντιστοιχούν με την «Οργάνωση Βάσης» των Κομμουνιστικών Κομμάτων):

• Αναλαμβάνουν να «διαχύσουν» τον προσανατολισμό και τις αποφάσεις της Bilderberg στο πολιτικό και οικονομικό τους περιβάλλον και στην κοινή γνώμη της χώρας τους, και

• Διαθέτουν επιρροή ή παίζουν ή προορίζονται να παίξουν κάποιο σημαντικό ρόλο στις χώρες από τις οποίες προέρχονται.

Συνεπώς, για ευνόητους λόγους, είναι εξόχως αναγκαία και χρήσιμη η συστηματική παρακολούθηση και αποτίμηση της δημόσιας συμπεριφοράς και της εξέλιξης των μελών της Bilderberg στην εσωτερική πολιτική σκηνή κάθε χώρας.

2. ΣΚΟΠΟΙ

Σκοπός της Bilderberg είναι να συντονίζει τις δράσεις των κατόχων της οικονομικής ισχύος στη Β. Αμερική και την Ευρώπη, με τρόπο ώστε να διασφαλίζεται αφενός ο κοινός στόχος τους (δηλαδή, η εδραίωση των συμφερόντων τους και ο έλεγχος των πληθυσμών) και, αφετέρου,  η εναρμόνιση της εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής κάθε χώρας με τους σχεδιασμούς του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) και του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) των ΗΠΑ.

Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations, CFR)

[Παρένθεση: Το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (Council of Foreign Relations, CFR), είναι ο πλέον πανίσχυρος ιδιωτικός οργανισμός στις ΗΠΑ, ο οποίος εκδίδει το περιοδικό Foreign Affairs. Είναι ένας εξω-συνταγματικός πόλος ισχύος, ο οποίος καθορίζει, σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα, την εκάστοτε ηγετική ομάδα και το βασικό προσωπικό του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ και τη διαμόρφωση της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ.]

Ο »νόμος» της σιωπής

Από το 1954 και μετά, η Bilderberg πραγματοποιεί μια διεθνή συνάντηση κάθε χρόνο, η οποία γίνεται σε διαφορετική χώρα κάθε φορά, «κεκλεισμένων των θυρών», υπό συνθήκες απόλυτης μυστικότητας και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας. 

Στις ετήσιες συναντήσεις του, που διαρκούν τρεις ημέρες, λαμβάνουν μέρος μόλις 100 έως 130 άτομα από το χώρο της οικονομίας, των ΜΜΕ και της πολιτικής.

 • Οι «καλεσμένοι» επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια, δεσμεύονται με την «υποχρέωση της σιωπής» και απαγορεύεται να μιλήσουν ιδιωτικά ή δημόσια για τις συνεδριάσεις.

• Όσοι απ’ αυτούς είναι πολιτικοί απαγορεύεται να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους. Αυτό δημιουργεί ένα μείζων πολιτικό και ηθικό πρόβλημα, δεδομένου ότι οι καθ’ υπόθεση εκλεγμένοι εκπρόσωποι των συμφερόντων ενός λαού καθίστανται φορείς των συμφερόντων ενός άτυπου ιδιωτικού υπερεθνικού οργανισμού.

• Τα πρακτικά των ετήσιων συναντήσεων δεν δίνονται στη δημοσιότητα.

Η Γραμματεία της Bilderberg διατείνεται ότι οι συνδιασκέψεις της Λέσχης «είναι μυστικές για να ενθαρρύνεται η ειλικρινής και ανοικτή συζήτηση» μεταξύ αυτών που συμμετέχουν.

Αλλά, όταν αυτές οι συζητήσεις γίνονται από τους ισχυρότερους χρηματιστές, πολιτικούς και επιχειρηματίες των ΜΜΕ στον κόσμο, σε συνθήκες απόλυτης μυστικότητας, ευλόγως γεννιέται το ερώτημα: «Εάν αυτά που συζητούν είναι για το καλό των απλών ανθρώπων, γιατί δεν τα δημοσιοποιούν;». Κάτω από τις συνθήκες της ασφυκτικής μυστικότητας και όταν κανένας δε γνωρίζει τι συζητούν, η χρήση του όρου «ανοικτή συζήτηση» συνιστά διαστροφή.

Σε κάθε μυστική και απροσπέλαστη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg ένας ασήμαντος αριθμός ανθρώπων διαμορφώνει μια συναίνεση για τις προτεραιότητες που θα πρέπει να απασχολήσουν τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Τι είναι πραγματικά η Λέσχη Bilderberg

Οι πραγματικοί στόχοι της Bilderberg έχουν αποσαφηνιστεί με ακρίβεια από πολλά έγκυρα δημοσιογραφικά όργανα:

• Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).

 • Κατά το περιοδικό Europeo«Η Bilderberg αποτελεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις» (Europeo, 15-10-1975)

 • Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris«Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων που κατευθύνονται από πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»

3. ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Κατά την εκτίμησή μου, όταν τεθεί θέμα αντικατάστασης των σημερινών αρχηγών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ (Καραμανλή και Παπανδρέου) *(σημείωση μας : Ήδη έγινε αυτό το 2009 και 2011), πράγμα που διαφαίνεται στον ορίζοντα, το δίκτυο των συμφερόντων που εκφράζει η Λέσχη Bilderberg θα στηρίξει τους Γεώργιο Αλογοσκούφη και Άννα Διαμαντοπούλου.

Η πορεία των τριών άλλων (Αλέξης Παπαχελάς, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και Θωμάς Βαρβιτσιώτης) στο χώρο αναφοράς τους και η εξέλιξή τους πρέπει να αποτελέσει αντικείμενο παρατήρησης.

ΠΙΝΑΚΕΣ

1. ΕΤΗΣΙΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ BILDERBERG 1954-2008

11954ΟΛΛΑΝΔΙΑOosterbeek29-31 Μαϊου 1954
21955ΓΑΛΛΙΑBarbizon18-20 Μαρτίου 1955
31955ΓΕΡΜΑΝΙΑ Δ.Garmisch-Partenkirchen23-25 Σεπτ. 1955
41556ΔΑΝΙΑFredensborg11-13 Μαϊου 1956
51957ΗΠΑGeorgia, St Simons Island15-17 Φεβρ. 1957
61957ΙΤΑΛΙΑFiuggi4-6 Οκτ. 1957
71958ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟBuxton13-15 Σεπτ. 1958
81959ΤΟΥΡΚΙΑYesilkoy18-20 Σεπτ. 1959
91960ΕΛΒΕΤΙΑBurgenstock28-29 Μαϊου 1960
101961ΚΑΝΑΔΑΣSt. Castin21-23 Απρ. 1961
111962ΣΟΥΗΔΙΑSaltsjobaden18-20 Μαϊου 1962
121963ΓΑΛΛΙΑCannes29-31 Μαϊου 1963
131964ΗΠΑVirginia, Williamsburg20-22 Μαρτ. 1964
141965ΙΤΑΛΙΑVilla d’Este2-4 Απρ. 1965
151966ΓΕΡΜΑΝΙΑWiesbaden25-27 Μαρ. 1966
161967ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟCambridge31 Μαρ – 2 Απρ. 1967
171968ΚΑΝΑΔΑΣMont Tremblant26-28 Απρ. 1968
181969ΔΑΝΙΑMarienlyst9-11 Μαϊου 1969
191970ΕΛΒΕΤΙΑBad Ragaz17-19 Απρ. 1970
201971ΗΠΑVermont, Woodstock23-25 Απρ. 1971
211972ΒΕΛΓΙΟKnokke21-23 Απρ. 1972
221973ΣΟΥΗΔΙΑSaltsjobaden11-13 Μαϊου 1973
231974ΓΑΛΛΙΑMegive19-21 Απρ. 1974
241975ΤΟΥΡΚΙΑCesme25-27 Απρ. 1975
1976ΜαταιώθηκεΛόγω εμπλοκής Βερνάρδουστο σκάνδαλο Lockheed
251977ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟTorquay22-24 Απρ. 1977
261978ΗΠΑNew Jersey, Princeton21-23 Απρ. 1978
271979ΑΥΣΤΡΙΑBaden27-29 Απρ. 1979
281980ΓΕΡΜΑΝΙΑAachen18-20 Απρ. 1980
291981ΕΛΒΕΤΙΑBurgenstock15-17 Μαϊου 1981
301982ΝΟΡΒΗΓΙΑSandefjord14-16 Μαϊου 1982
311983ΚΑΝΑΔΑΣMontebello13-15 Μαϊου 1983
321984ΣΟΥΗΔΙΑSaltsjobaden11-13 Μαϊου 1984
331985ΗΠΑN.Y., Rye Brook10-12 Μαϊου 1985
341986ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟScotland, Gleneagles25-27 Απρ. 1986
351987ΙΤΑΛΙΑVilla d’ Este24-26 Απρ. 1987
361988ΑΥΣΤΡΙΑTelfs-Buchen3-5 Ιουν. 1988
371989ΙΣΠΑΝΙΑLa Toja12-14 Μαϊου 1989
381990ΗΠΑNew York, Glen Cove11-13 Μαϊου 1990
391991ΓΕΡΜΑΝΙΑBaden-Baden6-9 Ιουν. 1991
401992ΓΑΛΛΙΑEvian-les-Bains21-24 Μαϊου 1992
411993ΕΛΛΑΔΑΑθήναΙουνίου 1993
421994ΦΙΝΛΑΝΔΙΑHelsinki2-5 Ιουν. 1994
431995ΕΛΒΕΤΙΑZurich8-11 Ιουν. 1995
441996ΚΑΝΑΔΑΣToronto30 Μαϊ – 2 Ιουν. 1996
451997ΗΠΑGeorgia, Atlanta12-15 Ιουν. 1997
461998ΗΝ. ΒΑΣΙΛΕΙΟScotland, Ayrshire14-17 Μαϊου 1998
471999ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑSintra3-6 Ιουν. 1999
482000ΒΕΛΓΙΟBrussels1-3 Ιουν. 2000
492001ΣΟΥΗΔΙΑStenungsund24-27 Μαϊου 2001
502002ΗΠΑVirginia, Chantilly30 Μαϊ – 2 Ιουν. 2002
512003ΓΑΛΛΙΑParis, Versailles15-18 Μαϊου 2003
522004ΙΤΑΛΙΑStressa3-6 Ιουν. 2004
532005ΓΕΡΜΑΝΙΑMunich, Rottach-Egern5-8 Μαϊου 2005
542006ΚΑΝΑΔΑΣOttawa8-11 Ιουν. 2006
552007ΤΟΥΡΚΙΑΚωνσταντινούπολη31 Μαϊ – 3 Ιουν. 2007
562008ΗΠΑVirginia, Chantilly5-8 Ιουν. 2008

2. ΕΛΛΗΝΕΣ BILDERBERG 1954-2008

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  Άγγελος1992Οικονομολόγος
ΑΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Ανδρέας1988Βουλευτής ΝΔ
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ-Μποδοσάκης1959196019621966Βιομήχανος
ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ Γεώργιος2005200620072008Υπουργός ΝΔ
ΑΡΓΥΡΟΣ   Στέργιος1993Πρόεδρος ΟΕΒ – Ευρωβουλευτής ΝΔ
ΑΡΛΙΩΤΗΣ Γιάννης1959196019621967Εθνική Κτηματική
ΑΡΣΕΝΗΣ Γεράσιμος1994Υπουργός Αμυνας
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ Θωμάς2008Πρόεδρος, V+O Communication
ΒΕΡΕΜΗΣ Θάνος19931999Καθηγητής, ΕΛΙΑΜΕΠ
ΒΟΛΚΟΣ Θεμιστοκλής1993Πρόεδρος, Seatrade Organisation
ΒΟΥΡΛΟΥΜΗΣ Παναγής1993Πρόεδρος ΔΣ ΑΛΦΑ
ΔΑΒΙΔ Γεώργιος1997έως20002003έως2007Πρόεδρος, Hellenic Bottling Co
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Άννα2004200520072008Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Επίτροπος ΕΕ
ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ Νικηφόρος2000Συνήγορος Πολίτη
ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης19541955195919601966Πολιτικός
ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Κώστας1998Αρχηγός ΝΔ
ΚΑΡΡΑΣ Κώστας19821989έωςκαι1997Πρόεδρος Εταιρείας Πόρτο Καρράς
ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ Θεόδωρος1995Πρόεδρος, ΕΛΙΑΜΕΠ
ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ Γιάννης19971999Υφυπ. Εξωτερικών
ΚΩΣΤΩΠΟΥΛΟΣ Γιάννης1993Πρόεδρος Τράπεζας Πίστεως
ΛΙΒΑΝΟΣ Γεώργιος1993Εφοπλιστής
ΛΥΡΑΣ Ιωάννης1993Αντιπρόεδρος, Ε.Ε.Εφοπλιστών
ΜΑΝΟΣ Στέφανος19932001Υπ. Οικονομίας – Βουλευτής ΝΔ
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Κων/νος1993Πρωθυπουργός
ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ Ντόρα2003Δήμαρχος Αθηνών, ΝΔ
ΝΙΑΡΧΟΣ Σταύρος-Σπύρος19671968Εφοπλιστής
ΠΑΓΚΑΛΟΣ Θεόδωρος19931996Υπουργός Εξωτερικών ΠΣΟΚ
ΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΛουκάςΔιοικητής, Τραπ. Ελλάδας
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΤΙΝΟΥ Μιχάλης1993Υπουργός Εξωτερικών ΝΔ
ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτρης2008Πρόεδρος, εταιρεία Τιτάν
ΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος1993Αναπλ. Πρόεδρος, εταιρεία Τιτάν
ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Γεώργιος1995199820002005Αναπλ. Υπ. Εξωτερικών ΠΑΣΟΚ
ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ Αλέξης20022008Δημοσιογράφος
ΠΕΡΑΤΙΚΟΣ Μιχάλης1993Πρόεδρος, Pegasus Ocean Services
ΠΕΣΜΑΤΖΟΓΛΟΥ Ιωάννης19671974τ. Αναπλ. Διοικητής Τρ. Ελλάδας
ΠΙΠΙΝΕΛΗΣ Παναγιώτης195419551957195819591960Υπουργός Εξωτερικών ΕΡΕ
ΣΑΜΑΡΑΣ Αντώνης19911992Βουλευτής
ΣΤΡΑΤΟΣ Χριστόφορος1966Βιομήχανος
ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ Μίνως1991Πρόεδρος, Ομάδα Διεθν. Σπουδών
ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ Λουκάς20032006Καθηγητής
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ Γρηγόριος1993Αντιπρ., Eletson Corp
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ Ευθύμιος1991Υπουργός Οικονομικών ΝΔ

3. BILDERBERG – ΣΥΝΟΔΟΣ 2008

Chantilly, Βιρτζίνια, ΗΠΑ  (5-8 Ιουνίου 2008)

Α. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ (143)

ΑΥΣΤΡΙΑBronner, OscarΕκδότης & Διευθυντής, Der Standard
ΑΥΣΤΡΙΑEderer, BrigitteΔιευθ. Σύμβουλος (CEO), Siemens AG Osterreich
ΑΥΣΤΡΙΑLeitner, WolfgangΔιευθ. Σύμβουλος (CEO), Andritz AG
ΑΥΣΤΡΙΑScholten, RudolfΜέλος Συμβουλίου Εκτελ. Διευθυντών, Oesterreichische Kontrollbank
ΒΕΛΓΙΟDavignon, EtienneΕπίτιμος Πρόεδρος Bilderberg – Αντιπρόεδρος, Suez-Tracte
ΒΕΛΓΙΟHuyghebaert, JanΠρόεδρος Συμβουλίου Διευθυντών, KBC Group
ΒΕΛΓΙΟΠρίγκηπας Philippe
ΓΑΛΛΙΑBaverez, NicolasΣυνεταίρος, Gibson, Dunn
ΓΑΛΛΙΑCastries, Henri deΠρόεδρος Δ.Σ. & Διευθ. Σύμβουλος (CEO), AXA
ΓΑΛΛΙΑCollomb, BertrandΕπίτιμος Πρόεδρος, Lafarge
ΓΑΛΛΙΑJouyet, Jean-PierreΥπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων
ΓΑΛΛΙΑKodmani, BassmaΔιευθυντής, Arab Reform Initiative
ΓΑΛΛΙΑMargerie, Christophe deΔιευθ. Σύμβουλος (CEO), Total
ΓΑΛΛΙΑMontbrial, Thierry deΠρόεδρος, French Institute for International Relations
ΓΑΛΛΙΑOckrent, ChristineΔιευθ. Σύμβουλος (CEO), French Television and Radio World Service
ΓΑΛΛΙΑPerol, FrancoisΑναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Υποθέσεων
ΓΑΛΛΙΑValls, ManuelΒουλευτής
ΓΑΛΛΙΑVedrine, HubertHubert Vedrine Conseil
ΓΕΡΜΑΝΙΑAckermann, JosefΠρόεδρος Δ.Σ. & Εκτελεστικής Επιτροπής, Deutsche Bank
ΓΕΡΜΑΝΙΑFischer, JoschkaΠρώην Υπουργός Εξωτερικών
ΓΕΡΜΑΝΙΑIschinger, WolfgangΠρώην Πρεσβευτής του ΗΒ στις ΗΠΑ
ΓΕΡΜΑΝΙΑKlaeden, Eckart vonForeign Policy Spokesman, CDU/CSU
ΓΕΡΜΑΝΙΑNass, MatthiasDeputy Editor, Die Zeit
ΓΕΡΜΑΝΙΑPerthes, VolkerΔιευθυντής, Stiftung Wissenschaft und Politik
ΔΑΝΙΑBosse, StineΔιευθ. Σύμβουλος (CEO), TrygVesta
ΔΑΝΙΑEldrup, AndersΠρόεδρος, DONG A/S
ΔΑΝΙΑRose, FlemmingΕκδότης, Jyllands Posten
ΔΑΝΙΑSchur, FritzFritz Schur Gruppen
ΔΙΕΘ – ΕΕAlmunia, JoaquinΕπίτροπος, European Commission
ΔΙΕΘ – ΕΕKroes, NeelieΕπίτροπος, European Commission
ΔΙΕΘ – ΕΕMandelson, PeterΕπίτροπος, European Commission
ΔΙΕΘ – ΕΕMcCreevy, CharlieΕπίτροπος, European Commission
ΔΙΕΘ – ΕΕTrichet, Jean-ClaudeΠρόεδρος, European Central Bank
ΔΙΕΘ – ΝΑΤΟHoop Scheffer, Jaap deΓενικός Γραμματέας, NATO
ΔΙΕΘ – Π.Τ.Zoellick, Robert Πρόεδρος, The World Bank Group
ΕΛΒΕΤΙΑForstmoser, PeterΚαθηγητής Αστικού και Εταιρικού Δικαίου, Παν/μιο Ζυρίχης
ΕΛΒΕΤΙΑSpillmann, MarkusΑρχισυντάκτης & Πρόεδρος ΔΣ, Neue Zurcher Zeitung
ΕΛΒΕΤΙΑVasella, DanielΠρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος (CEO), Novartis AG
ΕΛΛΑΔΑΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΓεώργιοςΥπουργός Οικονομίας
ΕΛΛΑΔΑΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΘωμάςΠρόεδρος της εταιρείας V + O Communication
ΕΛΛΑΔΑΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΆνναΒουλευτής
ΕΛΛΑΔΑΠΑΠΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΔημήτρηςΔιευθ. Σύμβουλος (CEO), Τσιμέντα Τιτάν Co. S.A.
ΕΛΛΑΔΑΠΑΠΑΧΕΛΑΣ ΑλέξηςΔημοσιογράφος, Καθημερινή
ΗΝ. ΒΑΣ.Bredow, Vendeline von(Rapporteur) Business Correspondent, The Economist
ΗΝ. ΒΑΣ.Clarke, KennethΒουλευτής
ΗΝ. ΒΑΣ.Kerr, JohnΜέλος Βουλής Λόρδων – Deputy Chairman, Royal Dutch Shell plc.
ΗΝ. ΒΑΣ.McKillop, TomΠρόεδρος, The Royal Bank of Scotland Group
ΗΝ. ΒΑΣ.Osborne, GeorgeΣκιώδης Υπουργός Οικονομικών
ΗΝ. ΒΑΣ.Taylor, J. MartinΠρόεδρος, Syngenta International AG
ΗΝ. ΒΑΣ.Wooldridge, Adrian(Rapporteur) Foreign Correspondent, The Economist
ΗΠΑAjami, FouadΔιευθυντής Προγρ. Μεσανατολικών Σπουδών, Παν/μιο Johns Hopkins
ΗΠΑAlexander, KeithΔιευθυντής, National Security Agency
ΗΠΑAltman, RogerΠρόεδρος, Evercore Partners Inc.
ΗΠΑBernanke, BenΠρόεδρος, Board of Governors, Federal Reserve System
ΗΠΑCollins, TimothyΓεν. Διευθυντής & Διευθ. Σύμβουλος (CEO), Ripplewood Holdings, LLC
ΗΠΑCrocker, ChesterJames R. Schlesinger Professor of Strategic Studies
ΗΠΑDaschle, ThomasΠρώην Γερουσιαστής και Επικεφαλής της Senate Majority
ΗΠΑDonilon, ThomasΕταίρος, O’Melveny Myers
ΗΠΑFarah, MarthaΔιευθυντής, Κέντρο Γνωστικών Νευροεπιστημών, Παν/μιο Pennsylvania
ΗΠΑFeldstein, MartinΠρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος (CEO), National Bureau of Economic Research
ΗΠΑFord, Jr., HaroldΑντιπρόεδρος, Merill Lynch Co., Inc.
ΗΠΑGeithner, TimothyΠρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος (CEO), Federal Reserve Bank of New York
ΗΠΑGigot, PaulΑρθρογράφος, The Wall Street Journal
ΗΠΑGraham, DonaldΠρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος (CEO), The Washington Post Company
ΗΠΑHolbrooke, RichardΑντιπρόεδρος, Perseus, LLC
ΗΠΑHubbard, AllanΠρόεδρος, EA Industries, Inc.
ΗΠΑJacobs, KennethΑναπληρωτής Πρόεδρος, Head of Lazard U.S., Lazard Freres Co. LLC
ΗΠΑJohnson, JamesΑντπρόεδρος, Perseus, LLC
ΗΠΑJordan, Jr., VernonΓεν. Διευθυντής, Lazard Freres Co. LLC
ΗΠΑKissinger, HenryΠρόεδρος, Kissinger Associates, Inc.
ΗΠΑKleinfeld, KlausΠρόεδρος & CΕO, Alcoa
ΗΠΑKravis, HenryΙδυτικός εταίρος, Kohlberg Kravis Roberts Co
ΗΠΑKravis, Marie-JosseΥπότροφος, Ινστιτούτο Hudson, Inc.
ΗΠΑMathews, JessicaΠρόεδρος, Carnegie Endowment for International Peace
ΗΠΑMcDonough, WilliamΑντιπρόεδρος & Special Advisor to the Chairman, Merrill Lynch Co.
ΗΠΑMundie, CraigΔιευθυντής Ερευνας και Στρατηγικής, Microsoft  Corporation
ΗΠΑPaulson, Jr., HenryΥπουργός Οικονομικών
ΗΠΑPearl, FrankΠρόεδρος & Διευθ. Σύμβουλος (CEO), Perseus, LLC
ΗΠΑPerle, RichardΥπότροφος, American Enterprise Institute for Public Policy Research
ΗΠΑRice, CondoleezzaΥπουργός Εξωτερικών

 

23.06.2008

Πηγές : http://www.zougla.gr/news.php?id=3325

«ΕΝΑ ΣΙΩΠΗΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ» … “ΚΡΥΜΜΕΝΟ” ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ …

……


ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ : ''ΜΑΣΟΝΙΚΗ .. ''ΣΤΟΑ'' (Βίντεο)




………………………………………………………………………..

ΜΟΝΗ ΟΔΟΣ… ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΥΠΝΙΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ Η ΑΘΡΟΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!


ΚΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ 
ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ : 
Ενθαρρυντικό το γεγονός πως όλο και περισσότεροι νέοι "πολιτικοί" , [ ασχέτως "κομματικής παρα-ταξιακής τους ιδεολογίας" (που καμία σχέση άλλωστε έχουν οι "κομματο-ιδεολογίες" στην Δημόσια διοίκηση) - δημο-κρατία - «Κρατείν τω Δήμω»  : https://evangelos-irakleides.blogspot.com/2020/07/blog-post_73.html αναγνωρίζουν και εκφράζουν ανοιχτά τις έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς για την τεράστια "επιρροή και διείσδυση" του WEF-παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ-Davosστα υπούργεία και διοικήσεις των κρατών.



ΚΑΙ..ενώ η ανθρωπότητα ήταν απασχολημένη με τον Will Smith, οι διεθνείς ελιτιστές συναντήθηκαν στη Σύνοδο Κορυφής της ''#Παγκόσμιας_Κυβέρνησης'' (Βίντεο)


ΕΝ ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΙ ΟΜΩΣ:
Δεν χρειάζεται να είσαι πολιτικός φιλόσοφος για να καταλάβεις ΕΛΛΗΝΙΔΑ, ΕΛΛΗΝΑ, ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ "ΑΝΘΡΩΠΕ" 
πως ο μόνος 

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ
ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ : "Ε.ΣΥ."


₪₪ ЭΙЄ ₪₪

ΣΧΕΤΙΚΑ : 



₪₪ ЭΙЄ ₪₪

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


===================================





ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ


ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
RHODES WEATHER

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΑΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ;;??

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ;;;??                    Ευάγγελος Ηρακλείδης  ( 18 Αυγούστου 2016 ...

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ