ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2021

ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕΤΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ AGENDA 21-2030 ΤΟΥ ΟΗΕ

21.0 ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ : ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ–Ε.ΣΥ. ΤΟΥ "ΕΘΝΟΥΣ – ΕΙΣΑΓΓ. ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ.6199/04-09-2015 :
21.6. Απώτερος σκοπός είναι η σταδιακή αποσυμφόρηση των αστικών κέντρων και η ενδυνάμωση της περιφέρειας καταργώντας σχεδόν την διαβίωση του ανθρώπου σε μεγαλουπόλεις με φυλακές ψυχών και σωμάτων.
21.7. Ο άνθρωπος θα ξαναμάθει να αντιλαμβάνεται το περιβάλλον του, τι υπάρχει γύρω του, τι συμβαίνει γύρω του, τα συμπαντικά δρώμενα και θα συμμετέχει σε αυτά σαν αναπόσπαστο τμήμα τους.
https://alfeiospotamos.gr/?p=18373 - https://www.e-synews.gr/wp/2019/01/24/programmatikes-diloseis-politikos-foreas-ellinon-syneleysis-e-sy/
 https://www.facebook.com/photo?fbid=3050096295213862&set=a.1447694725454035

Οι 3 πυλώνες της Agenda 21-30 των Ηνωμένων Εθνών,

[Βίντεο:https://www.bitchute.com/video/iuEFZZpqjk45]
είναι η Οικονομία, η Οικολογία και Κοινωνική Περιουσία, (Economy, Ecology, Social Equity)και όλοι πιστεύουν ότι ξέρουν τι σημαίνει αυτό.

H ιδέα της κοινωνικής περιουσίας, θα έπρεπε να σημαίνει ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και καθαρό αέρα, και η ιδιοκτησία κανενός δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως σκουπιδότοπος, επειδή βρίσκονται στο επίπεδο της φτώχειας.

Αλλά αυτό το οποίο εννοούν στην πραγματικότητα όταν μιλάνε γιά κοινωνική περιουσία (Social Equity) είναι η φτωχοποίηση τεράστιου μέρους του πληθυσμού, και η οικονομική κατάρευση των ανεπτυγμένων εθνών.

Ο λόγος για τον οποίο δημιουργήσαμε το Ινστιτούτο Μετα-βιώσιμης Ανάπτυξης,ήταν για να μηνύσουμε την τοπική κυβέρνησή μας, και τώρα μηνύουμε και τους πιό πάνω από αυτούς,
προκειμένου να σταματήσουν τα περιφερειακά σχέδια.

Επειδή η Περιφερειοποίηση, είναι η ενδιάμεσο σκαλοπάτι για την Παγκοσμιοποίηση.
Και η παγκοσμιοποίηση είναι η τυποποίηση όλων των συστημάτων.

Έτσι περιλαμβάνει το νερό, την επιβολή του νόμου, την εκπαίδευση, την ενέργεια, όλα τα συστήματα πρέπει να εναρμονιστούν, προκειμένου να τα θέσουν όλα υπό τον έλεγχο τους.


Επειδή όταν τα συστήματα δεν είναι συμβατά, όταν είναι εκτός ισορροπίας ή δεν συγχρονίζονται μεταξύ τους, δεν μπορούν να ελεγχθούν κεντρικά.

Και ο στόχος της Agenda 21, είναι η Παγκόσμια Δικτατορία,και ο απόλυτος έλεγχος από ένα κέντρο εξουσίας.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής δέχονται πραγματική επίθεση αυτή τη στιγμή.
Η έκταση των ΗΠΑ είναι περίπου 2,5 φορές μεγαλύτερη από την Ευρώπη, και έχουν λίγο πάνω από τον μισό πληθυσμό της Ευρώπης.

Η έκταση της γης είναι τεράστια, και περίπου το 75% του πληθυσμού ζει στις μεγάλες πόλεις.
Ο στόχος τους είναι να απομακρυνθούν όλοι από τις αγροτικές περιοχές, και να συγκεντρωθούν στις μεγάλες πόλεις, και να καταστρέψουν την αντιπροσωπευτική διακυβέρνηση και να την μετατρέψουν σε διακυβέρνηση από μη εκλεγμένα συμβούλια και επιτροπές.

Τώρα εδώ στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φυσικά, ΕΧΕΤΕ ΗΔΗ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, όπου είναι πια ξεγραμμένα τα σύνορα δικαιοδοσίας, και τα εθνικά σύνορα.

Αυτός είναι ο στόχος τους, επειδή όπως είπε ο Zbigniw Brezinsky το 1995, “δεν μπορείς απλά να επιβάλεις την παγκοσμιοποίηση, από τη μιά μέρα στην άλλη, αλλά αυτό πρέπει να το κάνουν σταδιακά, και ο τρόπος για να γίνει αυτό, είναι μέσω της Περιφερειοποίησης.” ..... [ Κάποτε, έχει πει, ήταν ευκολότερο να ελέγξεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να τους σκοτώσεις. Σήμερα, είναι είναι ευκολότερο να σκοτώσεις ένα εκατομμύριο ανθρώπους από το να τους ελέγξεις. ΒΊΝΤΕΟ:https://youtu.be/JSAaAOM_R3E

O Zbignew Brezinski υψηλόβαθμο στελεχος της νεοταξίτικης ελίτ, επί μακρόν στην πολιτική σκηνή του πλανηταρχείου, και τώρα συμβουλος του Ομπάμα. Λίαν ενδιαφέρον το απόσπασμα της ομιλίας του που έδωσε σε ενα γκρουπ της ολιγαρχικής ελίτ το 2008. 
ΒΙΝΤΕΟ:https://youtu.be/V_9BAybsgm0 - https://www.sott.net/article/230352-Wikileaks-and-the-War-for-your-Mind] ...


https://www.sott.net/article/230352-Wikileaks-and-the-War-for-your-Mind

«Η μεγάλη επανεκκίνηση» -Το βιβλίο που μελετά ο Μητσοτάκης για τη νέα τάξη πραγμάτων που ετοιμάζουν μετά την πανδημία! : https://crashonline.gr/paraskinio/1476141/i-megali-epanekkinisi-to-vivlio-pou-meleta-o-mitsotakis-gia-ti-nea-taksi-pragmaton-pou-etoimazoun-meta-tin-pandimia/

Crash Radio 03-02-21


«Η μεγάλη επανεκκίνηση» -Το βιβλίο που μελετά ο Μητσοτάκης για τη νέα τάξη πραγμάτων που ετοιμάζουν μετά την "πανδημία"! [#amazon.com/dp/2940631123]


Η Δανία, όπως και κάθε έθνος που έχει υπογράψει την Ατζέντα 21, έχει το τοπικό σχέδιο Agenda 21.

Οι άνθρωποι στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι εντελώς ανυποψίαστοι γι ‘αυτό.

Αν βγω έξω και μιλήσω γι ‘αυτό, ο Τύπος των Ηνωμένων Πολιτειών μου επιτίθεται,και με κατηγορεί γιά θεωρίες Συνωμοσίας, κάτι που είναι εντελώς γελοίο,γιατί είναι μεν συνωμοσία, αλλά δέν πρόκειται γιά θεωρία, είναι γεγονός.

Εδώ στην Ευρώπη, στη Δανία, η τοπική Ατζέντα 21 αναφέρεται ανοιχτά,τα σχέδια του Aalborg,
το Aalborg 1994 και στη συνέχεια το Aalborg 2004.

Η Ευρωπαϊκή στρογγυλή τράπεζα για την τοπική Ατζέντα 21, πραγματοποιήθηκε εδώ, και οι συντελεστές είναι συμπράξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, πράγμα που είναι Δικτατορία.

Και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αυτό εφαρμόζεται επί τόπου, είναι μέσα από συμπράξεις, ανάμεσα σε εταιρίες, σε μη κυβερνητικές οργανώσεις, και στις κυβερνήσεις, προκειμένου να πετάξουν έξω τα άτομα που είναι οι πραγματικοί ψηφοφόροι,
και αντί γιά αυτούς, οι αποφάσεις να παίρνονται σε ένα επίπεδο, όπου όλοι εμείς, δεν μπορούμε να διεισδύσουμε.

Αυτός είναι ο στόχος τους.

Αυτό στην Ευρώπη, έχει ήδη προχωρήσει πολύ.

Οι 3 πυλώνες της Agenda 21 των Ηνωμένων Εθνών, είναι η Οικονομία, η Οικολογία και Κοινωνική Περιουσία, (Economy, Ecology, Social Equity)και όλοι πιστεύουν ότι ξέρουν τι σημαίνει αυτό.

H ιδέα της κοινωνικής περιουσίας, θα έπρεπε να σημαίνει ότι όλοι πρέπει να έχουν πρόσβαση σε καθαρό νερό και καθαρό αέρα, και η ιδιοκτησία κανενός δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί ως σκουπιδότοπος, επειδή βρίσκονται στο επίπεδο της φτώχειας.

Αλλά αυτό το οποίο εννοούν στην πραγματικότητα όταν μιλάνε γιά κοινωνική περιουσία (Social Equity) είναι η φτωχοποίηση τεράστιου μέρους του πληθυσμού, και η οικονομική κατάρευση των ανεπτυγμένων εθνών.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτό θεωρείται μια συντηρητική δεξιά άποψη, ενώ εγώ προσωπικά είμαι αριστερίστρια.

Η ιδέα ότι κάτι τέτοιο δραστικό, τόσο ριζοσπαστικό, θα συνέβαινε σε όλο τον κόσμο, χωρίς να το γνωρίζει ο μέσος πολίτης, φαίνεται απίστευτη, όμως το μόνο που έχετε να κάνετε,
είναι να ψάξετε τα μέτρα λιτότητας, τους περιορισμούς στις μεταβιβάσεις πλούτου,τους πρόσθετους περιορισμους στη χρήση γης, στην ικανότητα παραγωγής, στη χρήση της ενέργειά σας, του νερού σας, της βιομηχανίας σας, και θα δείτε ότι όλα αυτά συμβαίνουν στα αναπτυγμένα έθνη.

Έτσι, όταν δεχόμαστε μια τέτοια επίθεση στις υποδομές μας, αυτή θα έχει τεράστιο αντίκτυπο στην ικανότητά μας να ευημερήσουμε, και επαληθεύεται η ιδέα,ότι όλα αυτά τα μέτρα που βλέπουμε τώρα, έχουν σκοπό να προκαλέσουν την κατάρρευση των οικονομιών μας.

Αυτό είναι μια Δικτατορία των Πολυεθνικών, είναι ένα ολοκληρωτικό κράτος, που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή, σε όλο τον κόσμο.

Και αυτό που θέλουν οι μεγάλες πολυεθνικές, μέσα από αυτή την Δικτατορία, είναι το να μπορούν να μετακινούν ελεύθερα τους εργαζόμενους, χωρίς σύνορα ή περιορισμούς, να είναι σε θέση να μεταφέρουν τα εμπορεύματα τους, χωρίς κανονισμούς, και να μειώσουν τους μισθούς.

Αυτός είναι ο στόχος τους.

Αυτό είναι που κρύβεται πίσω από τον όρο “Κοινωνική Περιουσία” (Social Equity) στην Agenda 21 των Ηνωμένων Εθνών.

Η Κοινωνική περιουσία, είναι ένας κωδικός για αυτή την κίνηση μείωσης του πληθυσμού.
(*** ΣτΜ: Που στις περίφημες πλάκες της Georgia, γράφουν ξεκάθαρα ότι πρέπει ο πληθυσμός της γης, να πέσει στα 500 εκατομύρια ανθρώπους, από 7 δις που είναι σήμερα).

Άν θεωρήσουμε την Οικονομία, την Οικολογία και την Κοινωνική Περιουσία, σαν τρείς κύκλους που τέμνονται, το σημείο στο κέντρο, που είναι κοινό, είναι το σημείο όπου επιτυγχάνεται η ισορροπία.

Αλλά στην πραγματικότητα, αυτή η ισορροπία είναι μια κοινοτική ισορροπία, έτσι δεν είναι μία ισορροπία, στην οποία ευημερεί ο λαός.

Αλλά είναι μιά ισορροπία των πολυεθνικών, ώστε να μπορούν να εκμεταλλευτούν και να ελέγξουν, και να στριμώξουν τον πληθυσμό σε μια μικρή περιοχή, ώστε να μπορούν να τον παρακολουθούν και να τον χειραγωγούν.

Αυτή είναι η ισορροπία που επιθυμεί η Παγκόσμια Δικτατορία
(*** ΣτΜ: που περιέγραψε ο ¨Οργουελ στο 1984).

Είναι πολύ σημαντικό, το να ξέρουμε, ότι οι πολίτες έχουν ακόμα την ευκαιρία να αντισταθούν και να πολεμήσουν γιά ελευθερία.

Όλοι μας, σε όλο τον κόσμο, καταλαβαίνουμε, ότι εδώ διακυβεύεται η ατομικότητα
και η ελευθερία μας.

Η πιο σημαντική ιδιωτική μας ιδιοκτησία είναι το σώμα μας, και φυσικά η παρακολούθηση και ο έλεγχος της ιδιωτικής μας ζωής, αποτελεί ζωτικό μέρος αυτού του σχεδίου, πρόκειται για ένα Ολοκληρωτικό σχέδιο.

Αλλά όπως κάθε άλλο ακραίο σχέδιο, ενώ κινούμαστε προς τον στόχο του, δεν φτάσαμε ακόμα εκεί.

Και αυτή είναι η ευκαιρία που όλοι μας έχουμε τώρα, να αντισταθούμε, να φωνάξουμε,να αρνηθούμε να συνεργαστούμε, να ξεσκεπάσουμε τους δοσίλογους, να συνεργαστούμε γιά να κόψουμε την χρηματοδότηση αυτών των σχεδίων, να αρνηθούμε να ζητήσουμε,αυτά που οι πολυεθνικές που θέλουν να μας δώσουν, και έτσι, επειδή κανείς δεν κρατάει όπλοστα κεφάλια μας (ακόμα) τώρα, έχουμε αυτή την ευκαιρία.

Αν αλλάξει αυτή η στιγμή, σίγουρα δεν θα διαμαρτυρηθείτε τότε, έτσι λοιπόν, τώρα είναι η ώρα.

Και οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο το κάνουν αυτό, είναι απλά, ότι το κύρια μέσα ενημέρωσης, ανήκουν σε 5 μεγάλες εταιρείες, και δεν πρόκειται ποτέ, να ακούσετε αυτές τις πληροφορίες,
από τα κύρια μέσα ενημέρωσης
(ΕΤ, ANT1, ALPHA, STAR, SKAI, κλπ).

Έτσι εσείς, πρέπει να γίνετε το δικό σας μέσο ενημέρωσης, πρέπει να εκπαιδεύσετε τον εαυτό σας, θα πρέπει να βγείτε εκεί έξω και να εκπαιδεύσετε τους γείτονές σαςτην πραγματική σας κοινότητα, πρέπει να βοηθήσετε τα παιδιά σας να καταλάβουν ότι τους κάνουν πλύση εγκεφάλου από τα προ-νήπια μέχρι το μεταπτυχιακό.

Όλοι μας έχουμε ευθύνη απέναντι στους εαυτούς μας και στους άλλους, αυτό είναι η πραγματική κοινότητα, να εργαζόμαστε για την προσωπική μας ελευθερία, και να θυμάστε πάντα ότι, αν και εργαζόμαστε ως ομάδα, είμαστε όλοι ξεχωριστοί άνθρωποι, σε αυτές τις ομάδες, και δίνουμε λογαριασμό μόνο στον εαυτό μας.

Και αυτό είναι απαραίτητο γιά να είμαστε ελεύθεροι, και πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε ελεύθεροι.

Και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε.

Αλλά πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι υπάρχει ένας πόλεμος, και στη συνέχεια να κάνουμε τους φίλους μας, τους γείτονές μας και την κοινότητα μας να το συνειδητοποιήσει και αυτή,
και να συνεργαστούμε όλοι μαζί.

Μετάφραση στα ελληνικά: Μηνάς Γ. Μαλακός

Rosa Koire Η Ατζέντα 21 & 2030 του ΟΗΕ - Βίντεο
https://www.bitchute.com/video/iuEFZZpqjk45 

    ΑΚΟΜΑ :
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ : ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΠΙΒΟΛΗΣ

ΑΝΤΖΕΝΤΑ 2030 - ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ: ΝΑΝΑ ΕΜΜΕΝΙΔΟΥ


ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥ "ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ" ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ Η ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑΝΑ ΕΜΜΕΝΙΔΟΥ ΜΕ ΘΕΜΑ 
"ΑΝΤΖΕΝΤΑ 2030 - ΑΝΙΣΟΤΗΤΕΣ". 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 
Ε.ΣΥ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΟΥ 4 ΝΕΑΠΟΛΗ 
ΤΗΛ: 6944964711 
Email: nanaemenidou@gmail.com 

ΡΑΔΙΟ tv ΚΟΛΟΣΣΟΣ: 
ΤΗΛ. 6906905345 
eradiokolossos@gmail.com


===================================






ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
RHODES WEATHER

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΑΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ;;??

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ;;;??                    Ευάγγελος Ηρακλείδης  ( 18 Αυγούστου 2016 ...

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ