ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Τρίτη 29 Μαρτίου 2022

«Τέλος το κανονικό κρέας – Όλοι θα τρώτε τεχνητό για να σωθεί το.. περιβάλλον"» ανακοίνωσε ο.. «πλανητάρχης» Μπιλ Γκέιτς!

 Ο ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ «Ανακοίνωσε» την απόφαση του, να τρώνε όλοι ''τεχνητό'' κρέας!

«Οι ανεπτυγμένες χώρες, θα πρέπει να στραφούν σε μια εντελώς φυτική διατροφή και να μάθουν να τρέφονται με τεχνητό κρέας» ανακοίνωσε ο νέος «πλανητάρχης» Μπιλ Γκέιτς!


Αιτιολογώντας την σύσταση-διαταγή, είπε ότι «Η κατανάλωση κρέατος οδηγεί στην κλιματική αλλαγή» (!!!) και «Οι ανεπτυγμένες χώρες, θα πρέπει να στραφούν σε μια εντελώς φυτική διατροφή μεταστρεφόμενοι στο 100% συνθετικό κρέας».


Δηλαδή η κατανάλωση κρέατος «μολύνει» το περιβάλλον!

Μιλώντας στο Technology Review, ο ιδρυτής της Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς, μίλησε για το βιβλίο του «How to Prevent Climate Disaster», «ανακοίνωσε» την παύση λήψης ζωικών φυσικών πρωτεινών από τους ανθρώπους λέγοντας μάλιστα 

«Μπορείς να συνηθίσεις την αλλαγή στη γεύση και με τον καιρό θα έχει καλύτερη γεύση», θεωρώντας ότι μπορεί να επιβλάλλει στους ανθρώπους όχι μόνο το τι θα τρώνε, αλλά και τι γεύση θα έχει αυτό που θα τρώνε!


Μιλώντας στο Technology Review, ο ιδρυτής της Microsoft, ο Μπιλ Γκέιτς, μίλησε για το βιβλίο του «How to Prevent Climate Disaster», «ανακοίνωσε» την παύση λήψης ζωικών φυσικών πρωτεινών από τους ανθρώπους λέγοντας μάλιστα «Μπορείς να συνηθίσεις την αλλαγή στη γεύση και με τον καιρό θα έχει καλύτερη γεύση», θεωρώντας ότι μπορεί να επιβλάλλει στους ανθρώπους όχι μόνο το τι θα τρώνε, αλλά και τι γεύση θα έχει αυτό που θα τρώνε!

https://www.pronews.gr

👇👇👇👇👇👇👇

Έφτιαξαν τεχνητό κρέας σε εργαστήριο – Έχει την ίδια υφή και πυκνότητα με το πραγματικό (βίντεο) - 27.10.2019 


Οι καινούριες φάρμες ίσως κάποτε βρίσκονται σε εργαστήρια, με το κρέας που θα καταναλώνουμε να παράγεται, αντί για στάνες, βουστάσια και χοιροστάσια, σε δοκιμαστικούς σωλήνες, τρυβλία Petri και αντιδραστήρες.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο σχετικής έρευνας που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο του Harvard και πρόσφατα δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση npj Science of Food , επιστήμονες καλλιέργησαν κρέας σε εργαστήριο, κάνοντας χρήση μυϊκά κύτταρα αγελάδας και κουνελιού.

Το κρέας που παράχθηκε δεν μοιάζει και πολύ με αληθινό, αλλά σύμφωνα με τους επιστήμονες, έχει την ίδια υφή και πυκνότητα με το πραγματικό.

H παραγωγή κρέατος στο εργαστήριο θα μπορούσε στο μέλλον ν’ αποτελέσει μια πιο ηθικά αποδεκτή και βιώσιμη λύση, σύμφωνα με τους επιστήμονες.

Στόχος των επιστημόνων είναι μια μέρα να κατορθώσουν να παράγουν στο εργαστήριο κρέας που θα είναι πιο θελκτικό στους ανθρώπους, με τα σημαντικότερα προβλήματα να έχουν να κάνουν με την παραγόμενη ποσότητα και την αίσθηση αληθινού κρέατος.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, η εργαστηριακή παραγωγή κρέατος θα μπορούσε στο μέλλον ν’ αποτελέσει μια πιο ηθικά αποδεκτή και βιώσιμη λύση.

Δείτε το βίντεο: https://youtu.be/MI2neo1qnJU
https://www.pronews.gr                                  👇👇👇👇👇
Δείτε ΣΧΕΤΙΚΑ :

Μέθοδος παραγωγής κρέατος κατασκευασμένο από ιστούς για κατανάλωση


ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ :  "US6835390B1" : Ένα προϊόν κρέατος κατασκευασμένο από μη ανθρώπινο ιστό και μια μέθοδος για την παραγωγή τέτοιου προϊόντος κρέατος. Το προϊόν κρέατος περιλαμβάνει μυϊκά κύτταρα που αναπτύσσονται ex vivo και χρησιμοποιείται για κατανάλωση τροφίμων. Τα μυϊκά κύτταρα μπορούν να αναπτυχθούν και να προσκολληθούν σε μια δομή στήριξης και μπορεί να προέρχονται από οποιαδήποτε μη ανθρώπινα κύτταρα. Το προϊόν κρέατος μπορεί επίσης να περιλαμβάνει άλλα κύτταρα όπως λιποκύτταρα ή κύτταρα χόνδρου, ή και τα δύο, που αναπτύσσονται ex vivo μαζί με τα μυϊκά κύτταρα.





₪₪ ЭΙЄ ₪₪

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


===================================






ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
RHODES WEATHER

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΑΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ;;??

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ;;;??                    Ευάγγελος Ηρακλείδης  ( 18 Αυγούστου 2016 ...

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ