ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Σάββατο 2 Απριλίου 2022

Ανησυχητική η αυξανόμενη επιρροή και διείσδυση του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στις κυβερνήσεις , λέει ο Αυστραλός γερουσιαστής


Ενθαρρυντικό το γεγονός πως όλο και περισσότεροι νέοι "πολιτικοί" , [ ασχέτως "κομματικής παρα-ταξιακής τους ιδεολογίας" (που καμία σχέση άλλωστε έχουν οι κομματο-ιδεολογίες στην Δημόσια διοίκηση - δημο-κρατία - «Κρατείν τω Δήμω» : https://evangelos-irakleides.blogspot.com/2020/07/blog-post_73.html ] αναγνωρίζουν και εκφράζουν ανοιχτά τις έντονες ανησυχίες και προβληματισμούς για την τεράστια "επιρροή και διείσδυση" του WEF-παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ-Davos, στα υπούργεία και διοικήσεις των κρατών.


«Δεν χρειάζεται να είσαι πολιτικός φιλόσοφος για να καταλάβεις ότι, όταν δεν κατέχεις τίποτα, το κράτος κατέχει τα πάντα. Υπάρχει μια λέξη για αυτό: είναι «κομμουνισμός», είπε ο γερουσιαστής Alex Antic για το WEF.

Ένας Αυστραλός γερουσιαστής ανέλαβε πρωτοβουλια να αναδείξει την επιρροή που έχει το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) σε πολλές παγκόσμιες κυβερνήσεις, ιδιαίτερα στο υπουργικό συμβούλιο του Καναδού πρωθυπουργού Τζάστιν Τριντό.

«Είναι μια ιδεολογία που εισχωρεί στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο», είπε ο Άλεξ Άντιτς , Αυστραλός Φιλελεύθερος γερουσιαστής που υπηρετεί ως μέλος του συντηρητικού μπλοκ του Φιλελεύθερου Κόμματος στις 29 Μαρτίου.


Ο Άντιτς σημείωσε συγκεκριμένα τα σχόλια πριν από λίγα χρόνια από τον ιδρυτή του WEF Klaus Schwab, ο οποίος είπε το 2017 , «Αυτό για το οποίο είμαστε πολύ περήφανοι τώρα είναι η νέα γενιά όπως ο πρωθυπουργός (Justin) Trudeau… Διεισδύουμε στα υπουργικά συμβούλια. Έτσι χθες ήμουν σε μια δεξίωση για τον Πρωθυπουργό Τριντό και γνωρίζω ότι το μισό του υπουργικού συμβουλίου του, ή ακόμη περισσότερο από το μισό του υπουργικού συμβουλίου, είναι στην πραγματικότητα Νέοι Παγκόσμιοι Ηγέτες του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ».


  
[Κλάους Σβαμπ 2017_ Διεισδύουμε Στα Υπουργικά Συμβούλια των κρατών : https://youtu.be/UupdtwfMwV4]

«Είναι αλήθεια στην Αργεντινή, είναι αλήθεια στη Γαλλία — τώρα με τον Πρόεδρο, ο οποίος είναι ένας νέος παγκόσμιος ηγέτης», συνέχισε ο Schwab.

Η δήλωση του Schwab το 2017 ότι διάφοροι ηγέτες παγκόσμιων κυβερνήσεων ήταν «ηγέτες» του WEF δεν ταίριαξε καλά με τον Antic, ο οποίος είπε ότι η ομάδα είναι «βουτηγμένη στον αυταρχισμό και τη μαρξιστική ιδεολογία».

«Η προσεκτικότερη εξέταση αποκαλύπτει ότι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι ένας αντικαπιταλιστικός οργανισμός κατά της ελεύθερης αγοράς που επιδιώκει να ανατρέψει τις δυτικές αξίες και τις πολιτικές διαδικασίες, και είναι πολύ οργανωμένοι και πολύ καλά χρηματοδοτούμενοι», είπε ο Άντιτς.

«Το μήνυμά τους έχει σχεδιαστεί για να φαίνεται αβλαβές, ενώ στην πραγματικότητα η ιδεολογία που το στηρίζει είναι επαναστατική και καταστροφική. Εκπαιδεύουν φιλόδοξους ηγέτες στην ιδεολογία τους και τους βοηθούν να κάνουν συνδέσεις σε τομείς, όπως η πολιτική, οι επιχειρήσεις και οι τέχνες».

Το WEF είναι ένας παγκοσμιοποιητικός οργανισμός πίσω από την ατζέντα της «Μεγάλης Επαναφοράς», το οποίο είναι ένα ριζοσπαστικό  σχέδιο  που δημιουργήθηκε από παγκόσμιες ελίτ που επιδιώκει «να πατήσει το κουμπί επαναφοράς στην παγκόσμια οικονομία» και να δημιουργήσει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Οι Καναδοί συνειδητοποιούν περισσότερο τους τελευταίους μήνες την επιρροή του WEF στην καναδική πολιτική σκηνή, συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι ορισμένοι από τους υπουργούς του στην κυβέρνηση είναι μέλη του οργανισμού.

Πράγματι, η υπουργός Οικονομικών του Καναδά, Chrystia Freeland, η οποία ηγήθηκε της κατηγορίας για πάγωμα των τραπεζικών λογαριασμών ορισμένων από τους διαδηλωτές του Freedom Convoy, είναι μέλος του WEF.

ΠΗΓΉ : https://www.lifesitenews.com/news/world-economic-forums-infiltration-of-govts-alarming-australian-senator-says/

ΣΧΕΤΙΚΑ : 



₪₪ ЭΙЄ ₪₪

ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ «Ε.ΣΥ. - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΙΔΡΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


===================================






ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
RHODES WEATHER

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΑΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ;;??

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ;;;??                    Ευάγγελος Ηρακλείδης  ( 18 Αυγούστου 2016 ...

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ