ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΝΕΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ:

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2021

Ο Πάροχος Διαδικτύου του Αϊντάχο αποκλείει το Facebook και Twitter λόγω του οτι λογοκρίνουν τους χρήστες!

 Ένας πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) στο Βόρειο Αϊντάχο και στο Spokane της Ουάσιγκτον, αποφάσισε να αποκλείσει το Facebook και το Twitter για τους πελάτες του, αφού πολλοί χρήστες κάλεσαν να διαμαρτυρηθούν για λογοκρισία στις πλατφόρμες.



Ο ISP, το T1 WIFI, επιβεβαίωσε ότι θα αποκλείσει το Facebook και το Twitter από την υπηρεσία WIFI για τους πελάτες από την Τετάρτη, σύμφωνα με έκθεση του KREM 2 .


Η κίνηση πραγματοποιήθηκε αφού το Twitter απαγόρευσε οριστικά τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ από την πλατφόρμα του και το Facebook έκλεισε τον πρόεδρο από τον λογαριασμό του «επ 'αόριστον».

«Έχουμε διαπιστώσει  ότι το Twitter και το Facebook ασχολούνται με τη λογοκρισία των πελατών και των πληροφοριών μας»,  λέει το email  προς τους πελάτες T1 WIFI.

Ο ISP πρόσθεσε ότι δέχεται κλήσεις από πελάτες σχετικά με το Facebook και το Twitter.

«Τις τελευταίες δύο μέρες λαμβάνουμε κλήσεις από πελάτες που εκφράζουν την ανησυχία ότι δεν θέλουν να επιτρέπεται η εμφάνιση αυτών των ιστότοπων στη ροή τους στο Διαδίκτυο και ότι δεν θέλουν τα παιδιά τους να πάνε σε αυτούς τους ιστότοπους», συνεχίζει το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .

Ο ISP εξήγησε ότι επειδή υπάρχουν πάρα πολλοί πελάτες που ζητούν τον αποκλεισμό των ιστότοπων αυτων , θα αποκλείει το Facebook και το Twitter για όλους τους πελάτες, εκτός εάν επικοινωνήσουν με την εταιρεία για να ζητήσουν πρόσβαση.

"Ειναι  υπερβολικά πολλοί οι άνθρωποι που μας ζήτησαν να το κάνουμε για τον καθέναν τους [πελάτη] ξεχωριστά , οπότε θα αποκλείσουμε το [Facebook και το Twitter] και οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο που μπορεί επίσης να λογοκρίνει", αναφέρει το email.

Η εταιρεία λέει ότι τα δύο τρίτα των πελατών της ζήτησαν τον αποκλεισμό αυτων των ιστότοπων.

Ο ISP εξήγησε περαιτέρω ότι δεν εγκρίνει και δεν συνηγορεί-  το Facebook και το Twitter - όπως και άλλες μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας - να λογοκρίνουν τους χρήστες ή να προσπαθούν να  εξοντώσουν τον ανταγωνισμό", όπως ο Parler .

«Η εταιρεία μας δεν πιστεύει ότι ένας ιστότοπος ή ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης έχει την εξουσία να λογοκρίνει αυτό που βλέπετε και  δημοσιεύετε και να αποκρύπτονται  πληροφορίες από εσάς», διαβάζουμε στο email. "Λάβαμε αυτήν την απόφαση να αποκλείσουμε την πρόσβαση αυτών των δύο ιστότοπων από το δίκτυό μας."

«Επίσης, δεν συνηγορούμε σε αυτό που κάνουν η Google, το Amazon, το Twitter, το Facebook και η Apple στον Parler προσπαθώντας να τους ωθήσουν στην εξόντωση», προσθέτει το email.

Σε ένα επόμενο email που στάλθηκε στους πελάτες τη Δευτέρα, ο ISP επέμεινε ότι δεν θα αποκλείσει τους ιστότοπους για πελάτες που δεν θέλουν να αποκλειστούν.

μεταφραση: Γεωργια Βαγενα

πηγη: https://www.breitbart.com/

 https://pelopasnews.blogspot.com/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ!


===================================






ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ
Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ
Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ
ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΑΝΤΟΥ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ


Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 6ΟΟ:
ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΛΙΤΗΣ;
RHODES WEATHER

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ-ΠΑΝΚΥΒΕΡΝΗΣΗ-ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ;;??

ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΕΔΙΟ ΣΕ ΔΡΑΣΗ;;;??                    Ευάγγελος Ηρακλείδης  ( 18 Αυγούστου 2016 ...

Post Top Ad

Your Ad Spot

ΣΕΛΙΔΕΣ